4 C
Kumanovo
Tuesday, November 20, 2018
6266713726 Blog

Fjalët e dijetarëve dhe porositë nga përvojat e disa njerëzve

Aid el Karni Robert Luis Stivenson ka shkruar: “Çdo njeri mund të kryejë punën e tij për një ditë, sado e rëndë të jetë ajo....

Mos u dëshpëro kur të godet dhembja por pyet veten

Aid el Karni Pyet veten: A është kjo më e keqja që ka mundur të më ndodhë? Përgatitu për situata më të këqija dhe rezultate më të...

Disa fakte në lidhje me dëshpërimin

Shih disa fakte në lidhje me dëshpërimin I lexova disa pjesë të librit “Elimino stresin dhe nisu drejt diçkaje më të mirë”, të doktor Eduard...

443-894-8123

Muhammedi alejhis-selam thotë: ” Fjala, e cila i ruan vendet e turpshme të njeriut nga vështrimet e xhinnëve kur hyn në banjo apo nevojtore,...

Çaste të çmuara

Çaste të çmuara Et-Tanukhiu tregon ngjarjen e një ministri në Bagdad i cili uzurpoi pasurinë e një zonje të moshuar në provincën e tij. Ai ia mori...

8103413484

“Luteni Zotin tuaj, të përulur e në heshtje” (Kur’an, 7:55). Nje shknmtar tregon se një musliman shkoi në një vend si refugjat dhe i luti autoritetet e...

Kur kërkon, kërkoji Allahut

Kur kërkon, kërkoji Allahut Mirësia e Allahut na është shumë e pranë. Ai dëgjon gjithçka dhe i përgjigjet du’ave tona. Jemi ne ata që kemi...

Kush janë njerëzit me shkëlqim në sy?

Dje takova disa njerëz të cilëve u shkëlqenin sytë. Ajo më ushqeu më tepër se sarma.” S.V. Njerëzit, të cilëve në të vërtetë u shkëlqejnë...

6032505163

Nevojitet themelimi i një sistemi të përbashkët kriptovalutor mes shteteve islame, pasi dollari është shndëruar në një mjet ndëshkues, thotë kryetari i Forumit Ndërkombëtar...

JA ÇFARË DUHET TË HANI NËSE PËRPIQENI TË MBETENI SHTATZËNË

Seleniumi është një mineral që në doza të vogla, mund të ketë ndikim shumë të madh në mirëqenien e organizmit. Nga studimet klinike është vërtetuar se...