Δεν υπάρχουν εμπόδια για τους κλειδαράδες

0 0
Read Time:3 Minute, 57 Second

Αυτές τις μέρες ζούμε σε έναν κόσμο όπου η τεκμηρίωση και τα αρχεία είναι καίριας σημασίας, καθώς γίνεται όλο και πιο εύκολο να πλαστογραφηθούν ίχνη από χαρτί και να δημιουργηθούν ψευδή ιστορικά ή πληροφορίες. Έτσι, για να διατηρηθούν τα πράγματα στη θέση τους, οι πολιτείες αριστερά και δεξιά απαιτούν ορισμένα πράγματα από τους κλειδαράδες τους πριν μπορέσουν να επιστρέψουν στο γήπεδο και να πιάσουν δουλειά. Ακόμα κι αν ένας κλειδαράς κάνει αυτό το είδος εργασίας για 25 ή περισσότερα χρόνια, κλειδαρας πευκη μόλις αλλάξουν οι κανονισμοί, πρέπει να αλλάξει μαζί τους για να συνεχίσει να εργάζεται ως κλειδαράς θα αναλάβει την ευθύνη. Σύμφωνα με ορισμένα γραφεία που ειδικεύονται στην ασφάλεια, ένας κλειδαράς πρέπει να υποβληθεί και να περάσει από έλεγχο ποινικού ιστορικού τόσο από το DOJ όσο και από το FBI. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ο κλειδαράς που θα επιλέξετε έχει έγκυρη άδεια, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν είναι απατεώνας ή απατεώνας, καθώς κανένας κλειδαράς δεν μπορεί να πάρει την άδειά του εκτός και αν περάσει αυτούς τους ελέγχους ιστορικού. Απαιτείται επίσης ένας κλειδαράς να υποβάλει τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο FBI και στο DOJ. Αυτό όχι μόνο εξαλείφει τα αποτυπώματά τους από μια πιθανή σκηνή εγκλήματος εάν δεν είναι ένοχοι, αλλά τα διατηρεί επίσης καταγεγραμμένα σε περίπτωση που υπάρχει ένδειξη ότι τα αποτυπώματα που βρέθηκαν ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο κλειδαρά που αποφάσισε να στραφεί στην αντίθετη πλευρά του νόμου .

Αυτές οι πρόσθετες προφυλάξεις θα πρέπει να είναι ανακούφιση για πολλούς. Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο οι πελάτες που απαιτούν τη διαβεβαίωση από τις εταιρείες κλειδαράδων. Χάρη στους δόλιους κλειδαράδες στην περιοχή, υπάρχουν ορισμένοι τύποι κλειδαράδων που έχουν πιέσει για τη νομοθεσία αδειοδότησης. Ενώ ένας κλειδαράς δεν απαιτείται απαραίτητα να έχει άδεια, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εργάζεται χωρίς άδεια. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι υπήρχε εισροή απατηλών εταιρειών κλειδαράδων στις πολιτείες. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, καθώς μόνο και μόνο επειδή κάποιος λέει ότι είναι ο τύπος κλειδαρά που είναι γνωστός ότι παρέχει, χωρίς την κατάλληλη τεκμηρίωση, την απόδειξη ότι κάποιος είναι στην πραγματικότητα κλειδαράς είναι σχεδόν αδύνατο.

Εκτός από όλη τη νέα ασφάλεια που εμφανίζεται για τον μέσο κλειδαρά σας, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να μπορεί να επιτύχει ένας κλειδαράς προτού μπορέσει να εργαστεί στη δική του εταιρεία.

Για παράδειγμα, για να θεωρηθεί ένας κλειδαράς απόλυτα νόμιμος, θα πρέπει να μπορεί να προσκομίσει άδεια λειτουργίας. Η κατοχή επαγγελματικής άδειας είναι βασικά η εκτίμηση των φόρων σας καθώς και ενός γενικού ποσοστού του ακαθάριστου εισοδήματός σας. Επίσης, εάν έχετε εμπορική επωνυμία (το οποίο είναι αναπόφευκτο εκτός και αν δεν σκοπεύετε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας), τότε θα πρέπει επίσης να αποκτήσετε ένα DBA. Το DBA είναι ένα ακρωνύμιο του Doing Business As. Με την απόκτηση DBA καταχωρείτε την εμπορική σας επωνυμία. Εάν η εγγραφή ενός DBA δεν αποτελεί επιλογή, τότε ένας κλειδαράς μπορεί να δημιουργήσει μια εταιρεία ή LLC, η οποία επιτυγχάνει τους ίδιους στόχους με ένα DBA και προσφέρει επίσης τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τους φόρους και τις πολιτικές .

Τα βήματα για την απόκτηση επιχειρηματικής άδειας και DBA είναι μόνο η αρχή εάν είστε κλειδαράς προσφέρει προσφορές στο κοινό που σκοπεύει να ξεκινήσει (ή να βοηθήσει στην έναρξη) της δικής του επιχείρησης. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να κάνετε αυτού του είδους τα πράγματα νωρίς για να μειώσετε το ποσό των καθυστερήσεων όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν η λειτουργία μιας επιχείρησης δεν είναι τόσο σημαντικό για έναν κλειδαρά όσο είναι να εργάζεται στην πραγματικότητα υπό τον έλεγχο κάποιου, τότε ο μορφωμένος κλειδαράς δεν έχει ακόμα ξεφύγει. Λόγω των πρόσθετων επιπλοκών και εξόδων που συνεπάγεται η έναρξη και η συντήρηση μιας εταιρείας κλειδαρά, πολλοί νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τείνουν να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από τους υπαλλήλους τους από ό,τι απαιτούνταν προηγουμένως. Κάποτε ένας κλειδαράς που εργαζόταν στο χωράφι για μια δεκαετία ή περισσότερο έφερνε απλώς πιθανούς μαθητευόμενους για να συνεχίσουν την επιχείρηση.

Τώρα μια σχολή κλειδαρά αναμένεται να έχει την ίδια τετραετή εκπαίδευση με κάποιον που έχει πολύ υψηλότερη αμειβόμενη δουλειά. Οι περισσότερες εταιρείες κλειδαρά απαιτούν επίσης από τον αιτούντα να έχει κάποια εκπαίδευση στα μαθηματικά και τη μηχανική που σημαίνει να πηγαίνει στο σχολείο για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να κλείνει φοιτητικά δάνεια για να πληρώσει για τα επιπλέον μαθήματα καριέρας. Το πρόβλημα με τη σχολική φοίτηση οδήγησε ακόμη περισσότερο στο σπίτι χάρη στην πρόοδο της πρόσφατης τεχνολογίας. Σήμερα, ένας κλειδαράς αντιμετωπίζει το πρόσθετο δίλημμα ότι πρέπει να κατανοήσει καλά τη μηχανική και τους υπολογιστές προκειμένου να συμβαδίσει με τους πολλούς πελάτες που προτιμούν να έχουν ηλεκτρονική ασφάλεια. Οι καιροί αλλάζουν και για να διαπρέψει ένας κλειδαράς πρέπει να αλλάξουν και αυτοί. Αυτά τα χρόνια εμπειρίας ή μαθητείας είναι όλα καλά, αλλά οι σημερινοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν αποδείξεις τόσο της εκπαίδευσης όσο και των προσόντων.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %