Raceautorijscholen


Om onze verborgen verlangens en lang gekoesterde wensen te helpen realiseren, bestaan ​​Race Car Driving Schools. Gevaar en immens plezier, naast elkaar, vormen het autorijden. Daarom moeten we, om in een raceauto te rijden of te racen, naar een echte raceautorijschool gaan.

Veel scholen bieden uitstekende raceautolessen Rijschool Tilburg aan beginners of zelfs ervaren chauffeurs. Scholen kunnen worden onderverdeeld in verschillende typen, zoals drag-racescholen, NASCAR-racescholen, kart-racescholen, GT-racescholen en nog veel meer. Het onderwijs bestaat uit een mix van theorie en praktijklessen. Dergelijke scholen bieden zelfs alle benodigde uitrusting en uitrusting die nodig is tijdens het racen in een auto.

Finish Line Racing Schools gebruiken NASCAR-achtige auto’s en bieden een verscheidenheid aan cursussen die allemaal geschikt zijn voor verschillende niveaus van studenten. De Buck Baker Racing School behoort ook tot de categorie NASCAR-stijl.

Meestal helpt het als een bepaalde school is geaccrediteerd door de SCCA (Sports Car Club of America), omdat het de bestuurder in staat stelt deel te nemen aan de competitieve races die door de club worden georganiseerd. Skip Barber Racing School, Russell Racing School, Bertil Roos Racing School, Derek Daly Racing School, Panoz Racing School en Bob Bondurant School of High Performance Driving zijn de scholen die zijn geaccrediteerd door de SCCA.

Russell Racing School biedt cursussen aan die variëren van enkele uren tot meerdere dagen. Het biedt uitstekende rijlessen, variërend van basiscursussen tot cursussen op gevorderd niveau. Cursussen zoals Grand Prix-racen, geavanceerd rijden en tienerraceautorijden zijn allemaal te vinden op de Bob Bondurant School of High Performance Racing School.

Derek Daly Academy en Bertil Roos Racing School gebruiken formule-raceauto’s, en hun cursussen duren ook van enkele uren tot dagen en behandelen alle basisprincipes die nodig zijn bij het besturen van een raceauto.

Naast bovengenoemde scholen zijn er nog andere door de SCCA erkende scholen. Voorbeelden van dergelijke scholen zijn onder andere de Mid-Ohio School, Pacific Rim Performance en Driving Dynamics. De geavanceerde high-performance cursus van Mid-Ohio School is vooral lovenswaardig.