Zakelijk glasvezel aanschaffen? 

Opzoek naar een zakelijke netwerkoplossing waarvan je zeker bent dat deze werkt? De kosten voor zakelijk glasvezel liggen wat hoger, maar je ontvangt dan wel betrouwbaar internet van de hoogste kwaliteit. Zakelijk internet heeft veel voordelen voor jou als zzp’er. Je bent je eigen onderneming en goed bereikbaar zijn en snel kunnen schakelen is belangrijk voor jou. Wij zien dan ook veel zzp’ers kiezen voor een zakelijk internetabonnement.  

Heel nederland 

Wij leveren zakelijk internet in heel Nederland via de bekende nationale leveranciers maar ook via veel lokale initiatieven. De behoeften van een particulier verschillen met die van een ondernemer. Als ondernemer wilt u 24 uur per dag door kunnen werken en dan is een goede internetverbinding van essentieel belang. Als zakelijk gebruiker stelt u veel eisen aan het internet. Bijna alle bedrijven zijn nou afhankelijk van het internet en Zakelijk internet glasvezel een stabiele internetverbinding is om deze reden must. Doe de postcodecheck bovenaan de pagina vanen check het zakelijke aanbod op uw adres.  

Btw terugvragen 

BTW op zakelijke abonnementen kun je terugkrijgen bij de belastingdienst. Het wordt zo extra aantrekkelijk om voor zo’n type abonnement te kiezen. Let er wel op dat de dienst dan ook 100% zakelijk moet worden gebruikt. Zakelijk internet is zeer prettig als je op zoek bent naar snel internet of extra ondersteuning en service bij de installatie en storingen. Ben je echter naar wat goedkopers op zoek, dan kan je altijd voor particulieren abonnementen kiezen en hier de BTW van aftrekken. Er zijn diverse abonnementen welke je zou kunnen afsluiten. Zo kan je als bedrijf kiezen voor een standaard zakelijk abonnement of pro abonnement.  

Welk abonnement je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van jouw bedrijfssituatie. We zijn afhankelijk geworden van het internet en onze manier van zakendoen is ook steeds meer online. 

Neem eens een kijkje op Zakelijk glasvezel 

Author: